september

hej från ett regnigt stockholm.

 september

och hej från en med knallrosa läppstift som prokrastinerat det himla tentaplugget hela dagen.

 september 

men det är okej. jag har istället promenerat i regnet och druckit kaffe under paraplyet, lyssnat på tre favoritpoddar som släpptes i morse (flora och frida, den fantastiska resan, ångestpodden) och gjort massa olika personlighetstester med min syster över facebookchatten (vem är du i harry potter, gossip girl, lord of the rings etc). sånt som är viktigt med andra ord.

september

till lunch idag åt jag en så knäppt god soppa som filip lagade igår. rotfrukter, saffran och citron! och bröd som jag köpte för fyra kronor på ica.

 september

annars har jag mest gått runt i lägis och tänkt på hur jag ska påbörja min hemtenta.

 september

och bakat lite tilltugg till skrivandet: några helt improviserade veganska brownies av det lilla jag hade hemma. det blev helt okej ändå. så länge något innehåller choklad så är det ju bra! nu ska jag dock öppna mitt himla worddokument och börja skriva och sedan sitta med det i några timmar innan jag traskar till liv ikväll.

vad gör ni idag? puss!

4 Comments

 1. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  29 september, 2016

  Gillar er lilla blomsterfönsterbräda! Monsterabladet som hänger i vasen, har den börjat ge rötter? Så fint!

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   29 september, 2016

   tackar tackar snälla ellen! nej, monsteran har inte börjat ge rötter, än åtminstone. stack ned det igår. får se hur det blir!

 2. Svara

  linnea.therese@hotmail.com

  29 september, 2016

  Skönt att det är fler än jag som är lite för bra på att prokrastinera ? så himla fin fönsterbrädan du har förresten! Älska grönt!

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   29 september, 2016

   haha, tack för att du skriver det! och åh, visst älskar en växter alltså? så fint. vill bara ha MER!

LEAVE A COMMENT