september

hej hej! häng med på två dagar i livet. en dag började med att jag åt min nuvarande favoritfrukost: havregrynsgröt med äpple, banan, jordnötssmör, kardemumma och mandelmjölk.

 september

jag var för trött för att sitta med ordentlig hållning så jag satte mig i soffan för att plugga i några timmar.

 september

några timmar senare hade jag sprungit en sväng i skogen och åt rotfruktsgryta med ris. matlådor for the win.

 september

satt sedan på balkongen och pluggade resten av eftermiddagen. drack kaffe och åt äpple med jordnötssmör, som precis varje eftermiddag varje dag. älskar jordnötssmör.

 september

framåt kvällen tog jag och filip tunnelbanan till vasastan där det finns sådana här karlsson på taket-fina hustak. hade ju lätt kunnat bo där högst upp i det rosa huset med rött tak.

 september

gullisen!

 september

kvällsljuset!

 september

vet inte vad jag är så hysterisk över på denna bild men ja: hej hej.

 september

efter några minuters promenad var vi hemma hos ellen. och alltså se hennes gigantiska elefantöra som konstant ynglar av sig!! sjukt avis, den är så fin.

 september

vi har ju börjat ha onsdagsmiddagar tillsammans nu. detta var andra gången men nu har vi hunnit med tre gånger och liv har även hakat på tåget. så himla mysigt med en sådan vardagstradition! denna kväll stod ellen för matlagningen och bjöd på böngryta. mhmmm.

 september

finisen!!

 september

sedan blev det torsdag och jag var supertrött hela dagen och somnade en stund på soffan och fick absolut ingenting gjort. timmarna gick sådär obehagligt snabbt som de gör under sådana oproduktiva dagar och vips var klockan halv fyra och då mötte jag ellen vid berzeliiparken.

 september

en stund senare promenerade vi med riktning mot karlaplan. yollibox (som jag samarbetat med på instagram ett par gånger) bjöd in till lanseringen av sin nya glass och firade det tillsammans med porslinsmärket mateus på vintagebutiken adornment.

 september

vi drack bubbel och smakade på glass.

 september

och tittade på sådana här tjusiga vintagekreationer sprängfyllda med paljetter.

så kan två dagar se ut när kameran får hänga med. idag är det måndag och jag sitter i skrivande stund hemma vid köksbordet och slötittar på ett youtubeklipp samtidigt som jag skriver detta. innan jag återgår till förberedelserna inför ett seminarium vill jag hänvisa er till emmas vintage som tillsammans med flera andra bloggare dragit igång blogghjälpen ännu en gång. gå in och läs, det är viktigt.

27 september, 2016

4 Comments

 1. Svara

  hannahaggblom@hotmail.com

  26 september, 2016

  jag vill se mer bilder från ert nya ställe! Ser superfint ut!

 2. Svara

  rebeccafexby@gmail.com

  26 september, 2016

  åh vad mysigt!

 3. Svara

  cgodis@hotmail.com

  26 september, 2016

  Skulle du kanske kunna göra ett inlägg med dina favorit-youtubers? Har förstått att du är lika fast som jag är vid youtube haha 🙂

 4. Svara

  polichinelle.blogg@hotmail.com

  30 september, 2016

  alltså stort JAAAA på äpple+jordnötssmör – älskar’t!

LEAVE A COMMENT