september

okej, jag måste bara få säga det en gång till: jag ÄLSKAR vår nya lägenhet. den är så mysig och fin och jag vill helst bara vara hemma hela tiden fast vi har bott här i snart en månad. och ju mer saker vi får upp på väggarna, desto finare blir det. pappa hjälpte mig att skruva upp stringhyllan i köket i fredags, och köket blev genast ännu bättre.

 september

för en vill ju bara ha sina finaste köksgrejer så synligt som möjligt, visst?

 september

som dessa urgulliga små berså-äggkoppar, till exempel! jag fick dom av mamma men vi vet inte riktigt varifrån de kommer. kanske har mormor fyndat dom på loppis någon gång?

 september

jag har plockat ekollon i skogen här utanför bagis och ett av dom började gro riktigt snabbt! hoppas det klarar sig. har en avokadokärna som kämpar på med rötterna också.

 september

annars så står här lite annat fint; diverse mönstrade plåtburkar, några sticklingar i lerkrukor, mon amie-koppar, den lille adam-gräddkannan, bubbelglas, sugrör etc. nöjd!

7 Comments

 1. Svara

  anna_stenler@hotmail.com

  25 september, 2016

  så så fint!!

 2. Svara

  lllzzz@live.se

  25 september, 2016

  SÅ fint! Vore kul att se mer av lägenheten och inredning. Kram!

 3. Svara

  rebeccafexbyprivat@gmail.com

  25 september, 2016

  vad fint!

 4. Svara

  Fredrikapavinden@gmail.com

  26 september, 2016

  Alltså så himla fint! Älskar alltid era hyllor! Längtar tills jag får upp lite hyllor i mitt kök och kan rada upp alla finheter. Du kommer definitivt va min inspo då. Puss och hoppas du får en fin vecka amanda! <3

 5. Svara

  jarinaleskinen@gmail.com

  26 september, 2016

  Så fint du har det!

 6. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  26 september, 2016

  Ser verkligen ut som ni har en fantastisk lägenhet!

 7. Svara

  Anonym

  1 oktober, 2016

  […] pappa hjälpte mig att skruva upp stringhyllan i köket satte vi även upp en stringhylla ovanför mitt köksbord. det blev så himla fint tycker jag! på […]

LEAVE A COMMENT