oktober

okej, nu har det officiellt blivit höst, tänker jag. bär kofta utanpå stickad tröja utanpå klänning och funderar på att dra fram halsduken snart. jag är ju som så många andra väldigt förtjust i att skriva listor, och nu när det verkligen är höst tänkte jag att det blir fint att skriva en lista över sånt jag ser fram emot. en höstlista. det brukar ju behövas när det blir oktober- och novembergrått.

 

vad jag ser fram emot i höst:

onsdagsmiddagarna! ett nytt koncept som jag och några vänner börjat med. sån förträfflig mitt i veckan-grej när vardagen lunkar på och kvällarna blir allt mörkare.

att gå på william spetz föreställning mormor jag vet att du är i himlen men har du tid en timme? på scalateatern. har älskat william sen jag såg hans videos för flera år sedan och är så spänd på att få se honom fylla en hel himla scen.

 oktober

att åka till göteborg över en oktoberhelg. jag och filip drar dit för att hänga med sofia och björn och förhoppningsvis träffa andra vänner också. fint det. älskar göteborg.

ännu fler promenader i nackareservatet, när löven blivit gula, luften krispig, sjöarna spegelblanka.

vår inflyttningsfest. en sån måste en ju ha.

 Dublin

att få använda min vita höstkappa igen.

min födelsedag (nä, jag växer aldrig upp när det gäller att gå och längta efter att fylla år)

håkan håkan HÅKAN den tionde december.

kent kent KENT den femtonde december.

alla böcker som bara väntar på att få bli lästa.

 Småskär

att sätta tänderna i mina projekt:
1. att lära mig måla akvarell.
2. att våga mig på mer fritt broderi.
3. att börja sticka! (jag ÄLSKAR handarbete och vet inget mysigare än att se folk som stickar på bussen eller tunnelbanan. om du är bra på att sticka får du gärna hjälpa en nybörjare och tipsa om vad en ska ha när en börjar? blir yr i huvudet av alla dessa olika bredder på stickor och olika garner. hjälp en vän, tack!)

vad ser ni fram emot i höst?

5 Comments

 1. Svara

  annie.mansson.amn@gmail.com

  19 september, 2016

  Åhh vad mysigt allt låter! Jag ska nog komponera ihop en egen sån här lista till min blogg! <3

 2. Svara

  ellennordin@hotmail.com

  19 september, 2016

  Våra onsdagsmiddagar alltså!! Ja, ja, JA!

 3. Svara

  madeleinedufva@rocketmail.com

  19 september, 2016

  åh hösten låter så mycket bättre när en staplar upp det sådär! hoppas även på fina dagar och så lite regn som möjligt. sen har jag sex(!) kentkonserter inbokade, varav 3 i städer där jag har nära vänner. två bra saker på en o samma gång helt enkelt. oooch såklart om vi får ihop en mysfika näru kommer till gbg! ✨✨?

 4. Svara

  henrietta.alvetun@gmail.com

  19 september, 2016

  sticktips! tjockt garn och tjocka stickor! kanske typ strl 10 – 12. då går det snabbt att bli klar (=pepp) + en ser bra hur allt hänger ihop då alla maskor är lite större så det är lättare att lära sig. och har du aldrig stickat förut så tycker jag att du ska sticka en halsduk pga ganska lätt och väldigt fint. <3

 5. Svara

  jenny.stjernstrom@gmail.com

  20 september, 2016

  Keent hehe

LEAVE A COMMENT